Awesome Image
Awesome ImageNeem contact op

Meer informatie nodig?

Plan gemakkelijk een afspraak met ons om jouw vragen of wensen te bespreken. Vul het contactformulier in met jouw gegevens, zodat wij snel contact met je kunnen opnemen.

  Awesome Image

  25+

  Jaar

  Ervaring

  Awesome ImageOptiKlima

  Bedrijvenpark de Vredemaker

  Het kantoor van Optiklima bevindt zich op Het Nieuwe Bedrijvenpark aan De Schoffel in De Goorn, gelegen op het Bedrijventerrein Vredemaker-Oost.

  Dit bedrijvenpark is gunstig gelegen, direct aan de provinciale weg N194, op minder dan 5 minuten van de A7.

  Bezoek alleen op afspraak.

  Neem contact op

  • Awesome Image

   Adres

   Bedrijvenpark de Vredemaker

  Awesome Image
  OptiKlima

  Wat klanten over ons zeggen

  Laura Wulff Petersen
  Laura Wulff Petersen
  2023-05-15
  Zeer prettig bedrijf met mensen met vakkennis. What you see is what you get. Zij nemen de tijd voor je en luisteren echt. Ze zijn creatief, oplossingsgericht en super gezellig. Top services leveren zij! Ik raad hen aan!
  Annelies Jongerden
  Annelies Jongerden
  2023-05-15
  Optiklima heeft ons hele goede adviezen gegeven over het verduurzamen van ons huis zonder ook maar iets op te dringen. We gaan zeker in zee met deze heren.
  Ruud Horak
  Ruud Horak
  2022-11-07
  Hele goede ervaring met dit bedrijf. Kwam op tijd en de installatie is keurig aangelegd. De lege dozen en troep is netjes meegenomen.
  Martin Kesselaar
  Martin Kesselaar
  2022-05-21
  Het is dat ik niet minder sterren kan geven dat 1. Maar wat een onprofessioneel bedrijf is dit. Reageren slecht op telefoon of aps. Na maanden eindelijk een afspraak gemaakt te hebben om onderhoud uit te voeren aan 4 airo's en het installeren van en pompje krijg ik een app dat ze verlaat zijn vanwege een storing. Kan gebeuren maar na enige uren en een app later van mij nog niets gehoord. Toen maar weer gebeld en gelukkig werd er opgenomen. Dat was rond 12:30. Originele afspraak stond om 09:00u. Er werd mij verteld dat het nog een half uur zou duren en dat ze dan naar mij kwamen. Maar ze zijn nooit meer geweest en laten ook niets horen. Apps worden niet beantwoord en telefoon niet opgenomen. Bij buren ook een dergelijk verhaal van achtergelaten handleidingen op het dak waardoor lekkage ontstaan was, handleidingen hadden de afvoer verstopt. Ga lekker terug naar de auto business en ergens in dienst, dit is de naam onderneming niet waard. Sorry voor de erg slechte review en dat doe ik niet snel maar dit is zwaar ondermaats.
  Casper de Groot
  Casper de Groot
  2021-08-13
  Nick en Jos (én Ruud!) hebben fantastisch werk geleverd. Airco met 5 binnenunits geplaatst. Ondanks dat het wat tegen zat bleven ze vrolijk doorwerken. Absoluut een aanrader als je Airco wil laten aanleggen. Intussen klein technisch probleempje met de condenswaterpomp gehad. Keurig opgelost door Nick én Ruud.