Nick Hallie Optiklima

Nick Hallie

Mede-Eigenaar

Mijn achtergrond ligt in de automotive branche, waar ik ervaring heb opgedaan bij gerenommeerde bedrijven zoals Volkswagen, Ford, BMW en Braspenning Racing. Na negen jaar als zelfstandig ondernemer in de automotive branche te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom heb ik mij omgeschoold tot elektrotechnicus en ben ik nu met veel plezier werkzaam in de klimaattechniek.

Na het behalen van relevante opleidingen en certificeringen ben ik nu met veel plezier aan het werk in de koeltechnische sector. In mijn rol als Technisch Specialist bij OptiKlima B.V. zijn mijn taken heel breed, variërend van inkoop en planning tot montage en alle taken daartussenin.

Ruud Horak en Nick Hallie hebben als visie om klimaattechniek naar een hoger niveau te tillen door het begrijpen van de unieke behoeften van elke klant en het bieden van op maat gemaakte oplossingen. Ze streven ernaar om de normen in de klimaatindustrie te verhogen door service, efficiëntie en klanttevredenheid centraal te stellen. OptiKlima is STEK-gecertificeerd: Het vertrouwde merk in de koude-, klimaat- en warmtepompsector.

Neem contact op met Nick Hallie